Update masteropleidingen

Collega’s in de schoolbanken

Net als artsen, kunnen ook fysiotherapeuten zich specialiseren. Op dit moment zijn er maar liefst 4 collega’s bezig met een driejarige masteropleiding.

Bas is op dit moment bezig met de laatste onderdelen van zijn masteropleiding tot sportfysiotherapeut. Dit betekent dat hij met verschillende opdrachten bezig is, naast zijn werkzaamheden in de praktijk. Een tijd van hard werken, maar gelukkig voor Bas, zijn dit de laatste loodjes en hij hoopt in de zomer zijn diploma sportfysiotherapie op zak te hebben.

Agnes is al weer bezig aan haar tweede jaar van de opleiding tot kinderfysiotherapeut. Een opleiding waarbij veel praktijk komt kijken, waarvoor zij onder andere stage heeft gelopen bij Heliomare, maar waar ook veel wetenschappelijke onderdelen in zitten. Voor de opleiding is het een vereiste dat je ook al werkzaam bent als kinderfysiotherapeut en dat lukt in onze praktijk heel goed. Zij ondersteunt onze andere kinderfysiotherapeut Marlies al enorm en samen staan zij klaar voor iedereen van 0-18 jaar.

Tot slot zijn Shannon en Sabine bezig met het tweede jaar van hun opleiding tot manueel therapeut in Amersfoort. Manuele therapie is een verdieping op de fysiotherapie waarbij specifieke onderzoeks- en behandelmethoden van alle klachten aan gewrichten, spieren en zenuwen worden geschoold. Hierbij is er extra aandacht voor nek- en rugklachten. Shannon en Sabine vormen samen met Paul en Erwin het team van manueel therapeuten in de praktijk.

Zoals u hier kunt lezen wordt dus hard gewerkt aan een nieuwe generatie specialisten om onze zorg nog beter te maken.

 

Spread the word. Share this post!